Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához felhasználói élményének növelése érdekében. Ezek módosíthatók böngészője beállításaiban.

Kapcsolat

Pinkbagoly webáruház
Telefonszám: +36-30-841-9779
info@pinkbagoly.hu
Ügyfélszolgálat: munkanapokon 10h-tól 16h-ig

Hírek

arr3Catalina Estrada kollekció!Megérkezett a Pinkbagoly Webáruházba a szédítően elegáns és nőies Catalina Estrada kollekció! Nézd... arr3Santoro Gorjuss Cityscape!Ismerjétek meg a legújabb Santoro Gorjuss kollekciót, a Cityscape-t, a háttérben a legnagyobb... arr3Gyűjtsön pontokat vásárlásaival!A regisztrált vásárlók a vásárlásaik során minden 100 Ft után 1 pontot kapnak melyet a következő... arr3Fali kulcstartók, kulcsszekrények! Ismét egy szép újdonságot, illetve egyenesen egy új termékcsaládot szeretnénk Nektek bemutatni!... arr3Új faliórák! Új fából készült, Shabby Chic stílusú, hangtalan működésű faliórák kerültek fel a webáruházba:... arr3Táblaképek gyerekeknek! Örömmel jelentjük be, hogy egy újabb termékcsoporttal bővült a kínálatunk: a színes, állatos... arr3Disney táskák, kiegészítők újra elérhetők!Webáruházunkban újra megjelentek a Disney termékek. Két fő termékcsoport érhető el jelenleg: a... arr3Baglyos órákÚj baglyos faliórák a kínálatunkban.           ... arr3Visszatértek a Betty Boop termékek egy új kollekcióval a Streets-el!Termékeink között mától megtalálhatók az új Betty Boop kollekció a Streets termékei. A kollecióban... arr3Új Santoro kollekcióMegérkeztek webáruházunkba a teljesen új design-nal ellátott Fruity Scooty és Flamingos &... arr3Kori kumi termékek!A Santoro Kori Kumi már elérhető!A Santoro legújabb kollekciója, a skót tervező új alkotása már... arr3Santoro termékek a webáruházban!Santoro Gorjuss, Mirabelle, Eclectic és Willow táskák és egyéb kiegészítők a webáruházban! Valami...

Szavazás

Mi a véleménye az új honlapról?

Nagyon tetszik 70% Egész jó 14% Nem túlságosan tetszik 10% Egyáltalán nem tetszik 6%

Rólunk
Cégünk

 

Mai felgyorsult világunkban mindennél fontosabb, hogy odafigyeljük egymásra, törődjünk egymással és önmagunkkal. Ehhez hozzátartozik ünnepeink méltó megünneplése és egymás megajándékozása, akár valamilyen különleges alkalomból, akár „csak úgy”, hogy örömet okozzunk szeretteinknek.

A webáruház létrehozásával az volt a célunk, hogy megkönnyítse az ünnepek előtti készülődést, ötletekkel és különleges, egyedi ajándéktárgyakkal segítséget nyújtson Önnek, hogy lehetőség szerint egy helyen, minél gyorsabban, egy kényelmes böngészés során megtalálja a tökéletes ajándékot családja és baráti köre minden egyes tagja számára.

Egymás megajándékozásán túl azt is fontosnak tartjuk, hogy önmagunkkal is „jól bánjunk”, ha bármilyen sikert értünk el, vagy ha csak úgy érezzük, egy kis kényeztetésre van szükségünk, meg tudjuk ajándékozni önmagunkat egy kedves ajándék- vagy emléktárggyal, vagy egy olyan termékkel, amit a mindennapok során használni tudunk, így emlékeztetve önmagunkat, hogy fontosak vagyunk és megérdemeljük a törődést.

Igyekszünk úgy alakítani termékeink palettáját, hogy Ön valóban megtaláljon mindent, amire szüksége van: akár csak egy terméket, saját magának vagy családjának / barátainak, akár mindent egy helyen az egész családnak. Amennyiben egy helyen meg tud vásárolni mindent, vagy legalább több terméket, spórolni tud a postaköltségen, ellentétben azzal, ha mindent más webáruházból szerezne be és mindenre külön postaköltséget kellene fizetnie.

 

Környezettudatosság:

Bár az internetes kereskedelem során nehéz megtalálni azt a módot, amivel hozzájárulhatunk bolygónk egészséges egyensúlyához, mi mégis úgy érezzük, megtaláltuk azt a módszert, amivel mi is tehetünk valamit környezetünk védelméért: a megrendelt csomagokat a futárszolgálat és a PostaPont átvevő helyeire biciklis futárral küldjük, így csökkentve minimálisra ökológiai lábnyomunkat.


Webáruház üzemeltetője:
Karácsonyi Bettina egyéni vállalkozó

MjBmNj